Op zoek naar seo tools for excel?

seo tools for excel
 
SEO data halen naar Excel? Gebruik SeoTools van Niels Bosma.
SEO tools voor Excel. in Analytics getagd excel / research door PaulG. SeoTools voor Excel haalt eenvoudig SEO data naar je spreadsheet. Veel handige functies waaronder ophalen Google Analytics Data. Eenvoudig laden van on-page, content, backlinks en social informatie. Excel is een heel handige hulpmiddel voor je SEO research. Soms is het echter lastig of in ieder geval veel werk, om alle informatie in je spreadsheet te krijgen. De Excel add-in of invoegtoepassing SeoTools for Excel van Niels Bosma helpt je hierbij en maakt het erg eenvoudig.
10 SEO-tools die ik gebruik voor zoekmachine-optimalisatie.
De sheet bestaat uit meerdere bladen met acties done en todo, nieuwe ideeën voor SEO, backlink opportunities en meer. Omdat ik uit veel van de eerder genoemde tools exports kan maken, kan ik in de spreadsheet ook makkelijk informatie zoals Google-posities en zoekwoordvolumes bij elkaar brengen. Een beetje bewerkelijk is het wel, maar het is een onmisbaar hulpje als je intensief met SEO bezig bent en het overzicht wilt behouden. Hier geen plaatje zover gaat dit kijkje in de keuken niet. docs.google.com maar gewoon Excel kan natuurlijk ook.
Mijn favoriete SEO tools Xaveer Rumbaut.
Pro tip: Crawl je volledige site met Xenu en laad deze lijst op in Screaming frog onder Mode List aan te duiden ipv Spider. Zo omzeil je de 500 URL crawl limiet. SEO TOOLS FOR EXCEL. Je houdt van SEO, statistische data en hebt een lichte crush voor Excel?
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Mijn 14 favoriete SEO tools OMCollective.
Maar zeker ook voor inzichten in de backlinkprofielen van je concurrenten is Majestic de juiste keus. Binnen een paar seconden het volledige backlinkprofiel van je concurrent in excel om vervolgens de kwalitatieve backlinks eruit te halen om zelf ook te realiseren. Majestic heeft ook een onmisbare Chrome extensie waarmee je direct de belangrijkste inzichten van een paginas linkprofiel ziet. Als er iets inspiratie geeft voor nieuwe content marketing ideeën, dan is het voor mij Topsy.com. Deze website is de zoekmachine voor alle social media shares. Content marketing strategie uitrollen, is altijd eerst beginnen met onderzoeken welke eerder gedeelde content rondom jouw product veel gedeeld is op Topsy.com. Moz.com is de bekendste SEO blog en biedt ook verschillende tools aan.
De beste SEO-tools volgens 40 SEO-experts.
Excel / Google Sheets. Hiermee kun je in principe alle kanten mee op voor grotere analyses of massa verwerkingen van data/scrapen en niet te vergeten het bouwen van je eigen tools. Bron voor bijzonder veel informatie, ook voor SEO, als je weet hoe je het moet gebruiken.
SEO tools, de beste en gratis online met reviews SEOguru.
Ook die heeft beperkingen, in die zin dat er maximaal 500 records kunnen worden opgehaald. Hierna volgen twee tools waarmee de de gegevens uit de Google Search Console via de API kunnen worden ingelezen in een spreadsheet, waarbij álle gegevens dus niet alleen die 500 records worden opgehaald. Analytics Edge analyticsedge.com. Dit is een Windows-applicatie waarbij de gegevens in Excel worden ingelezen, via de zogenaamde Google Search Connector. Analytics Edge heeft ook connectoren voor Google Analytics, Facebook, etc. Kosten: gratis met alleen de Google Analytics connector. Voor de Google Search Console connector moet betaald worden eerste 30 dagen gratis. Search Analytics for Sheets searchanalyticsforsheets.com.
Lijst van SEO tools 2018 SD Interactive Media.
Web developer, zeer uitgebreide add-on voor Firefox met verschillende opties voor website ontwikkelaars en uitermate handig voor SEO-specialisten. SeoTools for Excel, uitgebreide excel plugin voor online marketing, geschikt voor ophalen van veel verschillende data. MozBar, één van de eerste browserextenties voor SEO met veel verschillende mogelijkheden. Firebug, een Firefox add-on voor ontwikkelaars die snel informatie geeft over de pagina. Handig bij live editten, debuggen en controleren van CSS, HTML, en JavaScript bestanden. User Agent Switcher, add-on voor Firefox voor het bekijken van websites uit de ogen van verschillende user agens zoals zoekmachines, mobiele telefoons en meer. Redirect Path, Chrome extentie voor controleren van http headers en redirects en statuscodes. Yoast SEO, plugin voor het optimaliseren van WordPress websites. Het werd teveel. Bekijk dus de aparte page met een overzicht van de belangrijkste CRO tools.

Contacteer ons